Daniel Sprong scoort, Ovechkin evenaart record 274 powerplay goals


Face-Off IJshockey NHL

Dag 64 van de NHL bracht ons drie wedstrijden waaronder Daniel Sprong die scoorde, Alexander Ovechkin scoorde powerplay goal 274 maar verloren in overtime van de Blackhawks.

Waarbij Chicago aanvoerder Patrick Kane zijn zevenhonderdste assist gaf. Hieronder de headlines met de extra lange samenvattingen.

LEES OOK: Sidney Crosby 400 multi point games

Chicago Blackhawks – Washington Capitals 5-4 OT

Binnen 34 seconden scoorde de Hawks drie keer. De gelijkmaker voor de Caps viel drie seconden voor tijd door Conor Sheary. De nieuwbakken Blackhawk Caleb Jones die overkwam van de Oilers in de zomerstop scoorde de game winner in overtime.

Arizona Coyotes – New York Rangers 2-3

In minuut 57 pakte Arizona een penalty voor to many men op het ijs. Dat werd genadeloos afgestraft door Kaapo Kakko die zijn tweede van de avond maakte. Chris Kreider had drie assists en voor Arizona was het de zesde nederlaag op een rij. De goal van de Rangers werd verdedigd door Keith Kinkaid die zijn eerste optreden dit seizoen beloonde met winst.

Anaheim Ducks – Seattle Kraken 4-1

Anaheim goalie Anthony Stolarz wint zijn zesde wedstrijd op een rij voor de Ducks. Troy Terry scoorde zijn derde goal voor Anaheim in twee wedstrijden en bracht daarmee zijn seizoenstotaal op achttien.

Previous 400 multi point games Crosby, Ottawa wint met 8-2 van Florida
Next Steven Stamkos 900 punten, Canucks zesde winst op rij onder Boudreau