Carolina verliest in overtime, Terry point streak stop op zestien


Face-Off IJshockey NHL

Dag 42 van de NHL bracht ons zes wedstrijden waaronder koploper Carolina dat verliest in overtime van San Jose. Troy Terry zijn point streak is gestopt op zestien wedstrijden en meer dan tien goals bij Columbus tegen Buffalo en Ottawa tegen Colorado. Hieronder de headlines met de extra lange samenvattingen.

LEES OOK: Sprong verliest, buzzer beater Rangers

Buffalo Sabres – Columbus Blue Jackets  4-7

Jack Roslovic scoorde zijn eerste twee goals van het seizoen en helpt daarmee Columbus naar de derde overwinning in vier wedstrijden. Voor Buffalo is het de derde nederlaag op een rij.

St. Louis Blues – Vegas Golden Knights 5-2

Justin Faulk scoorde zijn honderdste NHL-goal. Het bleek ook de game winner te zijn voor de Blues.

Nashville Predators – Anaheim Ducks 3-2

Ryan Johansen en Yakov Trenin hebben beide een goal en assist voor de Predators die daarmee de tweede nederlaag op een rij bezorgde aan Anaheim. Troy Terry zijn point streak is gestopt op zestien.

Winnipeg Jets – Pittsburgh Penguins 1-3

De shutout streak van Tristan Jarry stopte op 161 minuten en 31 seconden. Daarnaast maakte hij dertig reddingen en zorgde mede daardoor voor de derde overwinning op een rij voor de Penguins.

Colorado Avalanche – Ottawa Senators 7-5

Zach Sanford scoorde een hattrick voor Ottawa, en toch verloren ze de wedstrijd. Vier punten voor Colorado’s Nazem Kadri (1G, 3A).

San Jose Sharks – Carolina Hurricanes 2-1 OT

NHL-koploper Carolina verloor in overtime van San Jose. Alexander Barabanov zorgde met zijn  overtime winner weer winst voor de Sharks na twee nederlagen.

Previous Sprong verliest, buzzer beater Rangers, zevende shutout Flames
Next Calgary pakt leiding in de West na verlies Edmonton in Dallas