Sharks, Wild verliezen voor het eerst, Fleury weer geen winst


NHL FAce

Dag dertien van de NHL bracht ons vier wedstrijden waarbij de Wild en Sharks hun eerste nederlaag lijden. Marc-Andre Fleury met de Blackhawks nog steeds geen overwinning heeft geboekt en Vegas al voor de vierde keer in vijf wedstrijden verliest. Er zijn nog vier teams zonder nederlaag. Dat zijn de Edmonton Oilers, Florida Panthers, St. Louis Blues en Carolina Hurricanes. Hieronder de headlines met de extra lange samenvattingen.

LEES OOK: Tilburg verslaat nummer laatst Hamm

Boston Bruins – San Jose Sharks 4-3

Al na zestien minuten staat het 3-0 voor Boston. Bij de stand van 4-1 werd Sharks goalie Aiden Hill naar de kant gehaald. De Sharks kwamen terug tot 4-3 maar konden hun eerste nederlaag niet voorkomen.

Chicago Blackhawks – Detroit Red Wings 3-6

De Zweedse rookie Lucas Raymond 2020 overall vierde pick voor de Red Wings scoorde zijn eerste hattrick in de NHL vijf dagen nadat hij zijn eerste NHL-goal had gemaakt. Blackhawks goalie Marc-Andre Fleury heeft nog steeds geen wedstrijd gewonnen voor Chicago.

Minnesota Wild – Nashville Predators 2-5

Preds debuterende goalie Connor Ingram zorgde met zijn 33 saves ervoor dat Minnesota hun eerste nederlaag leed. Roman Josi scoorde een goal en had drie assists.

Vegas Golden Knights – New York Islanders 0-2

Met back to back wedstrijden zorgde Islanders goalie Ilya Sorokin voor een shutout door alle 42 schoten te stoppen. De Golden Knights verliezen al voor de vierde keer in vijf wedstrijden.

Previous Tilburg verslaat de nummer laatst Hamm
Next Capitals verslaan Senators, weinig ijstijd Sprong