Tilburg verslaat de nummer laatst Hamm


Tilburg Trappers had het niet al te makkelijk tegen de mannen uit Hamm. Al voldeden ze gewoon aan hun plicht en namen de drie punten mee naar huis.

LEES OOK: Mechelse Finnen nekken Herentals

Hammer Eisbären – Tilburg Trappers 0-3

Baalde Ruud Leeuwesteijn afgelopen vrijdag nog dat hij geen shutout wist te pakken. Gisteren tegen Hamm was hij de man die alle schoten wist te stoppen. Volgens de statistieken van de Duitse isjshockeybond waren het 70 schoten van Hamm en 66 van Tilburg.

Foto: Rainer van Raak

De goals werden netjes verdeeld in iedere periode. Na zeventien minuten zette Brett Bulmer de Tilburgers op voorsprong. Geheel vrijstaand kon hij in de verre hoek binnen schieten. In de tweede periode was het Giovanni Vogelaar die met zijn harde schot Hamm goalie Daniel Filimonow van redelijk dichtbij wist te passeren voor de 0-2. Het slotakkoord was voor Raymond van der Schuit die in minuut 48 wist te scoren bijna van binnenin de goal crease van Hamm.

Komend weekeinde staat het team van Dave Livingston voor een zware proef. Vrijdag gaat men op bezoek bij nummer twee Herne en zondag komt nummer drie Hannover Scorpions naar Stappegoor.

Previous Mechelse Finnen doen Herentals de das om, tien goals Geleen
Next Sharks, Wild verliezen voor het eerst, Fleury weer geen winst