Montreal pakt winst in tweede duel met Vegas


NHL PlayOffs Face-Off Dallas

Het eerste duel ging Vegas vrij soepel langs Montreal. In duel twee liepen de Golden Knights tegen de kracht van de Habs op. Een voorsprong pakken, uitbreiden en met succes verdedigen.

Lees ook: Tilburg slaat slag met import Brett Bulmer

Vegas Golden Knights – Montreal Canadiens 2-3

In de eerste twintig minuten was het Montreal dat de klok sloeg. Vegas wilde wel, maar kwam er niet uit. De Habs was de bovenliggende partij en stape volledig verdiend met een 2-0 voorsprong de kleedkamers in. Joel Armia en Tyler Toffoli waren de scherpschutters.

In het middenstuk kwam Vegas beter in het spel, maar liet Carey Price zien waarom hij zo goed is in de play-offs. Toen Paul Byron Montreal in minuut 38 naar 0-3 schoot, leek het duel beslist. Alex Pietrangelo sloeg een minuut later terug en zo mochten de Golden Knights weer hopen. In periode drie voerde Vegas de druk verder op en moesten de bezoekers verdedigen. Dat deden ze met verve. Pietrangelo wist nog een gaatje te vinden in minuut 55, maar verder dan 2-3 kwam Vegas niet.

Montreal pakte de eerste zege in de serie en liet zien dat het een ploeg is om rekening mee te houden. Met 1-1 gaat de serie naar Canada.

Previous Tampa Bay komt op gelijke hoogte met New York
Next Tampa Bay weer op voorsprong na winst in New York