Tampa Bay komt op gelijke hoogte met New York

In het eerste duel had Tampa Bay geen antwoord op het defensieve spel van New York. In het tweede duel kwam de regerend kampioen beter voor de dag. Aan de hand van Kucherov versloegen de Bolts de mannen uit de Big Apple.

Tampa Bay Lightning – New York Islanders 4-2

Nadat Varlamov en Vasilevskiy met prachtige saves de boel op slot hadden gehouden sloeg Tampa Bay als eerste toe. Brayden Point scoorde, al moest daar wel even drie keer naar gekeken worden. Brock Nelson zette de ploegen in minuut veertien weer op gelijke hoogte.

Na een prachtige assist van Nikita Kucherov zette Ondrej Palat de thuisploeg op voorsprong. Kort na de tweede pauze sloeg een granaat van Jan Rutta binnen in de kruising voor de 3-1. Zeven minuten later besliste Victor Hedman op de power play het duel. Matt Barzal legde de 4-2 nog binnen, maar dat was het wel.

Met 1-1 op het bord gaan de ploegen richting het Nassau Coliseum in New York voor het derdel duel donderdagnacht.