Sprong en Washington winnen, indrukwekkende reeks Colorado


Face-Off IJshockey NHL

Zes wedstrijden afgelopen nacht in de NHL. Daniel Sprong won met zijn Capitals in overtime van de Devils, Colorado heeft nu een point streak van de dertien en de Battle of Alberta werd voor de vijfde keer dit seizoen gewonnen voor de Oilers.

Lees ook: Goal en assist van Sprong

New Jersey Devils – Washington Capitals 1-2 OT

Voor de zevende keer versloegen de Caps de Devils dit seizoen. Goudhaantje werd Dmitry Orlov met zijn overtime winner 21 seconden voor tijd. Washington blijft aan kop in de East Division.

Colorado Avalanche – St. Louis Blues 3-2

Voor de dertiende keer op rij pakte Colorado punten. Dit keer mocht St. Louis eraan geloven. Nathan MacKinnon had met twee goals een groot aandeel in de winst van de Avs.

Edmonton Oilers – Calgary Flames 3-2

De vijfde zege voor de Oilers in de Battle of Alberta. Connor McDavid scoorde de game winner. Twee assists waren er voor Leon Draisaitl.

Winnipeg Jets – Toronto Maple Leafs 1-2 SO

Acht keer stond goalie Jack Campbell in de starting-six bij de Leafs en acht keer won hij. Dankzij de game winning shootout van Jason Spezza blijven de Leafs aan kop in het Noorden.

Anaheim Ducks – Arizona Coyotes 2-4

Jordan Gross had drie assists, Phil Kessel een goal en assist voor de Yotes. In Anaheim krabben ze zich nog wel eens achter de oren. Dead last in de West Division, één na laatste in de NHL.

Los Angeles Kings – San Jose Sharks 0-3

Rudolf Balcers was bij alle goals betrokken (1G, 2A) voor de Sharks. Martin Jones pakte alle 30 schoten van de Kings voor een shutout.

Previous Goal en assist Sprong, pak slaag voor Washington
Next Doldwaze avond in Boston, Colorado en Tampa Bay razen door