Goal en assist Sprong, pak slaag voor Washington


Face-Off IJshockey NHL

Negen duels op de donderdag in de NHL. Daniel Sprong had een goal en assist voor Washington, dat een pak op de broek kreeg. Vegas ging onderuit, Tampa Bay, Florida en Carolna profiteerden.

Lees ook: Buffalo wint weer eens na 18 nederlagen

New York Islanders – Washington Capitals 8-4

Een pak op de broek voor Washington bij de Islanders. Daniel Sprong had een goal en assist. Ilya Samsonov viel al na 30 tellen uit na een botsing met T.J. Oshie.

Vegas Golden Knights – Minnesota Wild 2-3 SO

Cam Talbot had een lekkere avond met prachtige reddingen voor Minnesota. Hij zorgde ervoor dat de Wild via de shootouts met de punten wegliepen uit Las Vegas.

Tampa Bay Lightning – Columbus Blue Jackets 3-2

De regerend kampioen moest van een 2-1 achterstand terugkomen. De Bolts herstelden die binnen 66 tellen met twee goals. Ross Colton en Brayden Point zorgden ervoor dat de punten in de Amelie Arena bleven.

Florida Panthers – Detroit Red Wings 3-2 OT

Opnieuw had Florida de handen vol aan Detroit. In overtime had Alex Wennberg de winnende goal voor de Panthers. De vierde winst op rij van de Cats.

Chicago Blackhawks – Carolina Hurricanes 3-4

Een nipte zege van Carolina op Chicago. Warren Foegele pikte twee goals mee. Jespet Fast zorgde 23 tellen voor het einde voor de beslissing.

Boston Bruins – Pittsburgh Penguins 1-4

Voor het eerst in tien wedstrijd wonnen de Pens weer eens in Boston. Casey DeSmith had 30 reddingen voor Pittsburgh dat een win streak heeft van vijf duels.

Nashville Predators – Dallas Stars 1-4

Na zes winstpartijn op rij weer eens een nederlaag voor Nashville. Joe Pavelski had twee assists voor Dallas, dat voor nu weer op een winstpercentage van .500 staat.

Buffalo Sabres – New York Rangers 2-3 OT

Buffalo gaat weer verder met verliezen. Na één zege werd het door New York in overtime geklopt. Mike Zibanejad zorgde 28 seconden voor tijd voor de winst. De Sabres zijn 1-15-4 in hun laatste 20 duels.

Ottawa Senators – Montréal Canadiens 1-4

Een soepele zege voor de Canadiens, die voor de tweede keer op rij wonnen sinds hun COVID-break. Jake Allen werd twee minuten voor tijd gepasseerd door Ottawa en verspeelde daarmee zijn shutout.

Previous Sabres weet weer te winnen, Colorado walst over Arizona heen.
Next Sprong en Washington winnen, indrukwekkende reeks Colorado