Sabres weet weer te winnen, Colorado walst over Arizona heen.


Face-Off IJshockey NHL

Vijf wedstrijden afgelopen nacht. Eindelijk wisten de Sabres weer eens te winnen na achttien nederlagen op een rij en Colorado verpulverde Arizona. Vegas vergooide de kans om alleen aan de leiding te gaan in de league maar door de nederlaag tegen de Kings staan ze nu gelijk met Carolina qua coëfficient .721.

LEES OOK: Buffalo verliest voor achttiende keer op een rij

Winnipeg Jets – Toronto Maple Leafs 1-3

Vierentwintig goals inmiddels voor Auston Matthews van de Leafs die de aanval op de koppositie in divisie Noord van de Jets hebben afgeslagen door de 3-1 winst.

Colorado Avalanche – Arizona Coyotes 9-3

In dik drie minuten tijd een hattrick scoren dat deed Joonas Donskoi voor Colorado die nu twaalf wedstrijden op een rij punten hebben gepakt.

Buffalo Sabres – Philadelphia Flyers 6-1

Eindelijk weer winst voor Buffalo. Na achttien nederlagen op een rij. Tevens wist Steven Fogarty zijn eerste NHL-goal te scoren na vier wedstrijden voor de Sabres. Ook de eerste overwinning voor interim coach Don Granato.

Vegas Golden Knights – Los Angeles Kings 2-4

Dat de Kings wisten te winnen in Vegas was vooral te danken aan Calvin Petersen die 40 saves maakte voor de Kings. Een goal en assist voor Andreas Athanasiou.

San Jose Sharks – Minnesota Wild 4-2

Met de vierde overwinning in zes wedstrijden deden de Sharks goede zaken. En ook de eerste NHL-goal voor Nikolai Knyzhov. De Rus deed er 38 wedstrijden over.

Previous Carolina en Tampa verliezen, Florida sluipt naar boven na winst op Red Wings
Next Goal en assist Sprong, pak slaag voor Washington