Doldwaze avond in Boston, Colorado en Tampa Bay razen door


Face-Off IJshockey NHL

Elf wedstrijden in de NHL op de zaterdag. Een doldwaze avond in Boston met twaalf goals en een hattrick van Brad Marchand, Colorado en Tampa Bay blijven op stoom.

Lees ook: Sprong blijft winnen met Capitals

Boston Bruins – Pittsburgh Penguins 7-5

Vijf overwinningen op rij voor Pittsburgh werd bruut gestopt door Boston. Brad Marchand (3G, 1A) en David Pastrnak (2G, 1A) hadden een grote bijdrage in de overwinning.

Colorado Avalanche – St. Louis Blues 2-1

14 duels op rij punten voor Colorado. Beide ploegen gaven elkaar amper iets toe. Cale Makar besliste 41 seconden voor tijd het duel voor de Avs.

Tampa Bay Lightning – Detroit Red Wings 2-1

Voor de zeventiende keer op rij versloeg Tampa Bay in eigen huis Detroit. De goals van Tampa werden gescoord door Brayden Point en Ross Colton. De aansluitingstreffer kwam van Adam Erne.

Nashville Predators – Chicago Blackhawks 3-0

Zeven van de laatste acht wedstrijden werden er gewonnen door de Preds. Goalie Juuse Saros pakte een shutout door 41 saves te maken.

Buffalo Sabres – New York Rangers 3-2 SO

De tweede overwinning in drie wedstrijden voor de Sabres. Twee goals voor Artemi Panarin van de Rangers en de late gelijkmaker van Casey Mittelstadt zorgden voor een punt. Het extra punt werd gepakt door Tage Thompson die de enige shootout scoorde.

New York Islanders – Philadelphia Flyers 3-2 SO

Anthony Beauvillier voor de Islanders en Claude Giroud voor de Flyers scoren ieder twee keer. Goalie Ilya Sorokin maakte vier  saves tijdens de shootouts voor New York.

Carolina Hurricanes – Dallas Stars 2-3

Na vier nederlagen tegen de Canes weet Dallas nu wel te winnen. Goalie Jake Oettinger maakte 41 saves. De game winner kwam van Stars Tanner Kero.

Florida Panthers – Columbus Blue Jackets 5-2

Met een hattrick was Panthers Alex Wennberg de man die Florida de winst bracht. De Panthers blijven bovenin meedraaien.

Montréal Canadiens – Ottawa Senators 3-6

De Russen sloegen toe voor Ottawa. Twee goals van Evgenii Dadonov en Artem Anisimov (1G, 1A) zorgden mede voor de winst tegen de Habs.

Vegas Golden Knights – Minnesota Wild 1-2

Vegas leek alles onder controle te hebben. Binnen een minuut kantelde Minnesota het duel. Kirill Kaprizov en Joel Eriksson Ek zorgden ervoor dat de winst in de tas meeging van de Wild.

Los Angeles Kings – San Jose Sharks 2-3

De Sharks piepten er met de zege vandoor in Los Angeles. Kevin Leblanc en Evander Kane hadden twee punten (1G, 1A). Dylan Gambrell maakte de winnende.

Previous Sprong en Washington winnen, indrukwekkende reeks Colorado
Next Sprong en Washington blijven winnen, unieke winst Detroit in Tampa