Sprong wint zeven op rij met Capitals, Vegas koploper


Face-Off IJshockey NHL

Vijf wedstrijden afgelopen nacht. Daniel Sprong won voor de zevende keer op rij met de Capitals. De Maple Leafs hebben nu zes van de laatste zeven wedstrijden verloren. En Vegas is nu de ploeg met het beste winstpercentage in de competitie.

Lees ookSprong bezorgt coach Capitals kopzorgen

Washington Capitals – New York Rangers 2-1

De zeven wedstrijden die Daniel Sprong speelde tijdens de schorsing van Tom Wilson, werden alle zeven gewonnen. Alexander Ovechkin was met twee goals de beul van de Rangers. Hij staat inmiddels op 720 goals.

Toronto Maple Leafs – Calgary Flames 3-4

Captain Mark Giordano zorgde met een powerplay goal voor de winst van de Flames. Sinds de terugkeer van coach Darryl Sutter hebben ze nu vier keer gewonnen en één verloren. De Leafs hebben nu zes nederlagen in zeven wedstrijden.

Los Angeles Kings – Vegas Golden Knights 2-4

Vegas-goalie Robin Lehner speelde voor het eerst sinds 7 februari weer. Hij maakte 23 saves en Max Pacioretty scoorde twee goals voor de Golden Knights.

Montréal Canadiens – Vancouver Canucks 2-3 OT

De vierde overwinning op rij voor de Canucks. Voor de Canadiens de vierde nederlaag in vijf wedstrijden. De game winning goal kwam van J.T. Miller.

San Jose Sharks – St. Louis Blues 1-2 SO

Eindelijk weer winst voor de Blues na vijf nederlagen. Vladimir Tarasenko scoorde de winnende shootout en goalie Jordan Binnington maakte 30 saves.

Previous Nederlaag Florida, Tampa Bay pakt koppositie
Next Tilburg Trappers verliest kraker van Hannover Scorpions