Opnieuw pak slaag voor Anaheim, 50 punten voor McDavid


Face-Off IJshockey NHL

Vijf wedstrijden afgelopen nacht. Daarin een pak slaag voor Anaheim en de eerste NHL-hattrick rookie Kirill Kaprizov. Connor McDavid (17G, 34A) staat op 50 punten en Vegas won weer eens na twee nederlagen.

Lees ook: Van Houten en Collard maken droom waar in Canada

Anaheim Ducks – San Jose Sharks 0-6

De Sharks lieten weinig heel van de Ducks. Tijdens zijn tweede wedstrijd in de NHL scoorde Frederik Handemark al zijn eerste goal. Met twee assists en een goal was Kevin Labanc de grote man voor San Jose.

St. Louis Blues – Vegas Golden Knights 4-5 OT

Een powerplay in overtime was voldoende voor het extra punt. De eerste winst na drie nederlagen voor de Golden Knights. Reily Smith werd de match winner. De terugkeer van Vladimir Tarasenko van een blessure bracht de Blues een goal en een assist.

Minnesota Wild – Arizona Coyotes 4-0

Petje af voor Kirill Kaprizov. Met zijn eerste NHL-hattrick hield hij de Wild in het spoor van Vegas in de Honda West Division. Wild-goalie Cam Talbot pakte een shutout met 25 saves.

Edmonton Oilers – Ottawa Senators 6-2

De zevende overwinning in zeven wedstrijden voor Edmonton tegen Ottawa. Drie goals en twee assists voor het ‘Dynamic Duo’ Connor McDavid en Leon Draisaitl.

Colorado Avalanche – Los Angeles Kings 2-0

Het duurde lang voordat de buit definitief binnen was. Pas in de laatste minuut viel de 2-0 via Nathan McKinnon. Kings goalie Calvin Petersen stopte 45 schoten.

Previous Prachtige assist Sprong, Detroit vloert Tampa Bay
Next Sprong scoort opnieuw, Buffalo in zwaar weer, Islanders in bloedvorm