Capitals zonder Sprong langs Boston, Toronto dendert door


Face-Off IJshockey NHL

Zes duels op de woensdag in de NHL. Daarin won Washington Capitals na shootouts van Boston, denderde Toronto voor de derde keer over Edmonton heen en had ook Vegas een lekkere avond tegen Minnesota.

Lees ook: Trappers heeft handen vol aan Krefeld

Boston Bruins – Washington Capitals 1-2 SO

Zdeno Chara keerde terug in Boston en won met zijn Capitals. Dat deed Washington zonder Daniel Sprong. Shootouts waren nodig om de winnaar aan te wijzen. Jakub Vrana was de match winner.

Edmonton Oilers – Toronto Maple Leafs 1-6

Na twee shutouts op rij, denderde Toronto ook in het derde duel langs Edmonton. Jason Spezza had drie assists, Jimmy Vesey twee goals voor de Leafs. In drie duels kwamen de Oilers tot één goal.

Vegas Golden Knights – Minnesota Wild 5-1

De vierde zege op rij voor Vegas, met Marc-André Fleury voor de tiende keer op rij tussen de palen. Alex Tuch en Chandler Stephenson pikten een goal en assist op.

Anaheim Ducks – St. Louis Blues 2-3

De achtste nederlaag op rij voor de Ducks. Oskar Sundqvist en Torey Krug noteerden twee punten. Jordan Binnington stopte 27 van de 29 schoten. Werk aan de winkel in California met 6-12-5.

San Jose Sharks – Colorado Avalanche 0-4

Een prima avond voor Colorado. Philipp Grubauer pakte alles 26 schoten, Mikko Rantanen (2G, 2A) en Gabriel Landeskog (1G, 3A) waren bij alle goals betrokken.

Los Angels Kings – Arizona Coyotes 2-3

Antti Raanta had liefst 40 saves in petto voor de Coyotes. Arizona besliste het duel in 13 seconden met goals van Nick Schmaltz en Johan Larsson.

Previous Islanders wint New York onderonsje van Devils, Tampa wint weer van Dallas
Next Tampa Bay wint door buzzer beater, Toronto onderuit