Islanders wint New York onderonsje van Devils, Tampa wint weer van Dallas


Face-Off IJshockey NHL

Acht wedstrijden afgelopen nacht waarbij de Penguins zonder Sydney Crosby speelde want hij zit in het Covid-19 protocol. De Sabres voor de vierde keer op een rij verloren en de eerste overwinning voor coach Dominic Ducharme van de Canadiens.

Winnipeg Jets – Vancouver Canucks 5-2

Met drie punten voor Kyle Connor, Blake Wheeler en Mark Scheifele werd het verschil gemaakt in combinatie met de 31 saves van Lauren Brossoit voor de Jets.

New York Rangers – Buffalo Sabres 3-2

De vierde nederlaag op een rij voor de Sabres. Met een goal en een assist was Pavel Buchnevich de enige met twee punten voor de Rangers.

Pittsburgh Penguins – Philadelphia Flyers 5-2

Met twee goals van Kasperi Kapanen en 40 saves van Tristan Jarry werd zo het verschil gemaakt voor de Penguins.

Columbus Blue Jackets – Detroit Red Wings 4-1

Na zes nederlagen weer een overwinning voor Columbus.

Montréal Canadiens – Ottawa Senators 3-1

Twee powerplay goals voor de Canadiens maakte het verschil in deze wedstrijd en bezorgde zo Dominic Ducharme zijn eerste overwinning als coach in Montréal.

New York Islanders – New Jersey Devils 2-1

Rookie aanvaller Oliver Wahlstrom scoorde zijn derde goal in vier wedstrijden en heeft inmiddels een vijf game point streak. Semyon Varlamov maakte 28 reddingen en zorgde zo voor de Islanders winst in het New Yorkse onderonsje.

Carolina Hurricanes – Nashville Predators 4-2

De derde overwinning op een rij voor de Hurricanes. De Predators moeten het een tijdje zonder goalie Juuse Saros doen die raakte geblesseerd.

Tampa Bay Lightning – Dallas Stars 2-0

De derde shutout op een rij voor Andrei Visilevskiy. Wederom moest Dallas buigen voor de winnaar van 2020. Een vroege powerplay goal van Tampa’s Ondrej Palat kon niet meer gerepareerd worden door de Stars.

Previous Tilburg Trappers heeft de handen vol aan fel Krefeld
Next Capitals zonder Sprong langs Boston, Toronto dendert door