Sprong wint opnieuw met Washington, 400e goal Patrick Kane


Face-Off IJshockey NHL

Zes duels op de zondag in de NHL. Washington versloeg New Jersey Devils opnieuw, Patrick Kane scoorde zijn 400e goal en Buffalo kreeg voor de tweede keer een shutout om de oren.

Lees ook: Sprong scoort derde goal voor Washington

New Jersey Devils – Washington Capitals 2-3

Duel negen in vijftien dagen voor Washington. Met Daniel Sprong in de ploeg, wonnen de Caps voor de tweede keer van New Jersey. Alex Ovechkin scoorde de winnende in de 54e minuut.

Chicago Blackhawks – Detroit Red Wings 7-2

Detroit schoot meer op doel (46 om 32), maar kreeg een pak slaag van Chicago. Alex DeBrincat had vier punten (1G, 3A) en Patrick Kane werd de 100e speler in de NHL die 400 goals scoorde.

Buffalo Sabres – Philadelphia Flyers 0-3

Philadelphia won voor de tweede keer op rij met 3-0 bij Buffalo. Carter Hart pakte alle 28 schoten op doel James van Riemsdijk (1G, 1A) en Joel Farabee (2A) noteerden twee punten.

Nashville Predators – Columbus Blue Jackets 3-1

De vijfde nederlaag op rij voor Columbus, na opnieuw een 1-0 voorsprong. Filip Forsberg had twee assists voor de Predators. De Blue Jackets staan op 8-10-5 na 23 duels.

New York Islanders – Pittsburgh Penguins 2-0

Slechts 20 schoten op doel van Pittsburgh. Ilya Sorokin pakte ze allemaal. Oliver Wahlstrom pikte een goal en assist mee voor de Islanders.

New York Rangers – Boston Bruins 1-4

Na twee pakken slaag, won Boston nu wél in New York. David Pastrnak (2A) en Charlie Coyle (1G, 1A) hadden de grootste hand in de zege van de Bruins.

Previous Sterk Tilburg haalt drie punten op in Hamburg
Next Toronto shutout Edmonton back to back, Vegas beëindigd win streak Minnesota in overtime