Toronto shutout Edmonton back to back, Vegas beëindigd win streak Minnesota in overtime

Zeven wedstrijden met de eerste shutout in de NHL voor Thatcher Demko van de Canucks, De Oilers die in 120 minuten tegen back-up keepers van Toronto niet weten te scoren en een winning streak van zes voor de Wild eindigt in overtime door de Knights.

Edmonton Oilers – Toronto Maple Leafs 0-3

Twee schoten leverde twee goals op voor Toronto. Makkelijker kun je een wedstrijd niet beginnen. Miko Koskinnen kon derhalve gaan banken. Michael Hutchinson pakte een shutout voor Toronto in zijn eerste wedstrijd van het seizoen.

Vancouver Canucks – Winnipeg Jets 4-0

Zijn eerste shutout in de NHL noteerde Thatcher Demko. Het was de eerste overwinning in vijf wedstrijden voor de Canucks.

Florida Panthers – Carolina Hurricanes 2-3 OT

Met een goal in minuut 59 zorgde Vincent Trochek dat de Canes in overtime gingen. Het extra punt namen ze ook nog mee via Martin Necas. Ook mogen ze goalie Alex Nedeljkovic bedanken die 44 saves maakte.

Ottawa Senators – Calgary Flames 5-1

Calgary heeft drie van de laatste vier wedstrijden verloren. Voor Ottawa scoorde Drake Batherson twee goals en verlengde daarmee zijn scoring streak naar zes wedstrijden.

Vegas Golden Knights – Minnesota Wild 5-4 OT

Met nog 42 seconden op de klok scoorde Alex Tuch de 4-4 voor Vegas. Max Pacioretty maakte de game winner in overtime.

Anaheim Ducks – St. Louis Blues 4-5

Met zijn eerste hattrick in de NHL kon Isac Lundestrom geen winst behalen voor Anaheim.

San Jose Sharks – Colorado Avalanche 6-2

Maar liefst zes unanswered goals voor de Sharks kwamen voorbij na de 0-2 voorsprong voor de Avalanche. Met een goal en twee assists pakte Evander Kane de meeste punten.