Sprong schiet opnieuw raak, eerste nederlaag Washington

Face-Off IJshockey NHL

Vijf duels in de NHL, waarbij de meeste aandacht uitging naar Washington vs Boston. Daniel Sprong scoorde zijn tweede van het seizoen, maar de Caps gaven een 3-0 voorsprong weg. Een prachtige shootout zege van Calgary en winst voor de Rangers op Pittsburgh.

Washington Capitals – Boston Bruins 3-5

Daniel Sprong scoorde zijn tweede van het seizoen, maar de Caps verloren. Voor de tweede keer op rij verdween er een 3-0 voorsprong. Dit keer pakten de Bruins wél de winst. De eerste nederlaag van Washington in reguliere speeltijd.
;

Winnipeg Jets – Calgary Flames 3-4 SO

De Jets verspeelden een 2-0 voorsprong en zagen de Flames na shootouts de zege pakken. Johnny Goudreau heeft nu een 8-game point streak en scoorde op prachtige wijze de winnende shootout.

New York Rangers – Pittsburgh Penguins 3-1

Dit keer was het wél raak voor New York. Het boog tegen Pittsburgh nu zelf een achterstand om. Chris Kreider zette de Rangers op 2-1 na 50 minuten. Artemi Panarin gaf het laatste zetje voor de winst.

Tampa Bay Lightning – Nashville Predators 5-2

Tampa Bay kwam geen moment in de problemen, al kwam Nashville van 4-0 naar 4-2. Yanni Gourde scoordetwee maal. Steven Stamkos had een goal en een assist.

Montréal Canadiens – Vancouver Canucks 6-2

Na 40 minuten was het pleit al beslecht met een 6-1 tussenstand. Corey Perry had de assist op de 5-1 van Jeff Petry en noteerde punt nummer 800 in zijn carriere.