Sprong wint met Washington, eerste nederlaag Dallas


Face-Off IJshockey NHL

Twaalf duels afgelopen nacht in de NHL. Zes daarvan werden niet in 60 minuten beslist. Sprong en de zijnen wonnen opnieuw, Dallas leed de eerste nederlaag en McDavid maakte weer een prachtige goal.

Lees ook: Bizarre comeback Sprong met Washington

Washington Capitals – Boston Bruins 4-3 OT

Met wederom onze landgenoot Daniel Sprong op de vierde lijn wonnen de Caps in overtime door Alexander Ovechkin. De Rus mocht weer meedoen na zijn vier wedstrijden schorsing in verband met het overtreden van het NHL COVID-19 protocol. Boston kwam terug na een 3-0 achterstand.

Carolina Hurricanes – Dallas Stars 4-1

De eerste nederlaag van het seizoen is ook voor Dallas een feit. De Hurricanes zorgde dat Dallas maar tot elf schoten op doel kwamen. Vincent Trochek scoorde er twee voor Carolina.

Edmonton Oilers – Toronto Maple Leafs 4-3 OT

Het ‘Dynamic Duo’ was opnieuw on fire. Een end to end goal en de overtime winner voor Connor McDavid. Het was pas de vierde zege van Edmonton.

Winnipeg Jets – Vancouver Canucks 1-4

Voor het eerst in tien duels won Vancouver weer eens bij Winnipeg. Brock Boeser scoorde twee maal voor de Canucks.

Minnesota Wild – Colorado Avalanche 1-5

Voor de derde keer ging Minnesota onderuit in de laatste vier duels. Het scoorde wél een prachtige treffer via Matt Dumba.

Buffalo Sabres – New Jersey Devils 4-3 SO

Met twee assists was oud speler Taylor Hall een van de scherprechters voor de Devils. En passant zorgde hij voor het derde verlies op een rij voor zijn oude club.

New York Rangers – Pittsburgh Penguins 4-5 OT

In overtime zorgde Sydney Crosby voor het extra punt. Mede dankzij drie assists door Penguins rookie Pierre-Oliver Joseph.

Philadelphia Flyers – New York Islanders 3-2 OT

New York kwam terug van een 2-0 achterstand  en pakte zo een puntje. In overtime werd het duel beslist door Scott Laughton.

Tampa Bay Lightning – Nashville Predators 4-3

Rookie Callan Foote scoorde zijn eerste NHL goal voor Tampa die vier keer scoorden in de tweede periode. Twee assists kon Filip Forsberg bijschrijven voor de Predators.

Detroit Red Wings – Florida Panthers 2-3 OT

De Fin Aleksi Heponiemi bezorgde de Panthers met zijn eerste NHL-goal de overwinning in overtime. Daarmee behield Florida de point streak 4-0-1.

Montréal Canadiens – Calgary Flames 0-2

Flames goalie Jakob Markstrom zorgde met een 37 saves shutout dat er een eind kwam aan de zeven games point streak van de Canadiens.

Anaheim Ducks – St. Louis Blues 1-6

St. Louis liet geen spaan heel van Anaheim. Na amper twee minuten stond het al 0-3. Jordan Kyrou pikte twee goals en een assist op.

Previous Tilburg Trappers sloopt Hammer Eisbären in eerste periode
Next Tilburg Trappers verslaat Icefighters Leipzig met 3-7