Montreal pakt koppositie, eerste nederlaag Tampa Bay


Face-Off IJshockey NHL

Vijf duels bleven er over na het aflasten van Carolina vs Florida. Tampa Bay liep tegen de eerste nederlaag van het seizoen aan. Montreal won opnieuw van Vancouver en pakte de koppositie in de NHL. Er gebeurde genoeg op de zaterdag, die gevuld was met 36 goals!

Lees ook: Diego Hofland velt Herner EV met vier goals

Vancouver Canucks – Montreal Canadiens 2-5

De 6 game road trip van Montreal zit erop. De ploeg pakte in elk duel een punt. Carey Price pakte zijn 350e zege in de NHL. Jonathan Drouin pikte twee assists op. De Habs veroverden de koppositie in de NHL.

Columbus Blue Jackets – Tampa Bay Lightning 5-2

Tampa Bay heeft zijn eerste nederlaag te pakken. Na periode één stond er 3-2 op het bord. Columbus besliste het duel in de slotperiode met goals van Zach Werenski en Eric Robinson.

St. Louis Blues – Los Angeles Kings 4-2

Torey Krug scoorde zijn eerste in het shirt van St. Louis en Ryan O’Reily en Robert Thomas noteerden twee assists. Anze Kopitar pikte zijn zevende assist van het seizoen en leidt in het assist klassement.

Winnipeg Jets – Ottawa Senators 6-3

De Jets sweepten Ottawa in hun 3-game series. De bezoekers hadden een 3-2 voorsprong na 40 minuten. Winnipeg scoorde er vier in het slotstuk, waar Andrew Copp er twee maakte.

Boston Bruins – Philadelphia Flyers 6-1

Boston won met duidelijke cijfers van Philadelphia. De zege was terecht. De Flyers kwamen tot slechts 17 schoten op doel. Patrice Bergeron en Brad Marchand scoorden beiden twee maal voor de Bruins.

Previous Dallas opent indrukwekkend, Sprong speelt 100e duel
Next Trappers komt terug van achterstand en wint van Rostock