Colorado verpulvert St. Louis, Pittsburgh opnieuw onderuit


NHL PlayOffs Face-Off Dallas

Op de derde dag in de NHL liet Colorado Avalanche geen spaan heel van St. Louis Blues, scoorde Travis Konecny een hattrick tegen Pittsburgh en won Washington nipt van Buffalo.

Lees ook: Hattrick McDavid op tweede speeldag

Colorado Avalanche – St. Louis Blues 8-0

Na 20 minuten stond het 0-0 en wees niets op een afstraffing. De Avs waren liefst zes keer succesvol op de power play, waar Nathan MacKinnon een goal en twee assists noteerde.

Philadelphia Flyers – Pittsburgh Penguins 5-2

Nul uit twee voor de Penguins, die na elf minuten al tegen een 3-0 achterstand aankeken. Travis Konecny was de grote man bij Flyers met een hattrick en een assist.

Buffalo Sabres – Washington Capitals 1-2

Ook in duel twee nog geen speeltijd voor Daniel Sprong. Bij Washington maakte goalie Vitek Vanecek zijn debuut met 30 saves en werd Tom Wilson de match winner. Buffalo staat nog op nul punten.

Tampa Bay Lightning – Chicago Blackhawks 5-2

Drie goals in de eerste zes minuten van periode twee werden de Blackhawks fataal. Patrick Kane scoorde zijn eerste van het seizoen. Steven Stamkos pikte weer twee punten (1G, 1A) op.

Ottawa Senators – Toronto Maple Leafs 5-3

Toronto pakte een 2-1 voorsprong in Ottawa. Daarna scoorden de Senators met vier unanswered goals. Brady Tkachuk was goed voor een goal en twee assists. John Tavares pikte ook twee punten (1G, 1A) mee.

Previous Prijsschieten in Krefeld eindigt in 1-9 winst voor Trappers
Next Bizarre comeback Minnesota, Rangers wint Battle of New York