Bizarre comeback Minnesota, Rangers wint Battle of New York


Face-Off IJshockey NHL

Dag vier van de NHL bracht ons negen duels. Daarin noteerde Minnesota Wild een fantastische comeback tegen Los Angeles en deelde New York Rangers een tik uit aan buurman Islanders.

Los Angeles Kings – Minnesota Wild 3-4 OT

Los Angeles stond na 40 minuten op 3-1, maar Minnesota kwam prachtig terug. In de laatste seconde viel de gelijkmaker. Marcus Johansson noteerde 15 tellen voor het einde de winnende goal in overtime.

New York Rangers – New York Islanders 5-0

De Battle of New York werd met duidelijke cijfers gewonnen door de underdog. Pavel Buchnevich en Artemi Panarin scoorden twee keer. Alexander Georgiev pakte alle 23 Islanders-schoten. 5-0, duidelijke cijfers.

Vegas Golden Knights – Anaheim Ducks 2-1 OT

Anaheim leek lang als winnaar uit de bus te komen op bezoek bij Vegas. William Karlsson legde 90 seconden voor tijd de gelijkmaker binnen. Max Pacioretty scoorde vanaf de face-off in overtime de winnende.

Nashville Predators – Columbus Blue Jackets 5-2

Na 46 minuten was het 2-2, waarna Nashville het duel met drie unanswered goals besliste. Predators-goalie Juuse Saros was de grote man met liefst 42 saves.

Ottawa Senators – Toronto Maple Leafs 2-3

Joe Thornton, Mitch Marner en Auston Matthews scoorden alle drie hun eerste van het seizoen. Dat deed Tim Stützle ook voor Ottawa, maar de gelijkmaker zat er in de laatste acht minuten niet meer in.

Calgary Flames – Vancouver Canucks 3-0

Jacob Markstrom trakteerde zijn oude ploeg met 32 saves op een shutout. De drie Flames-goals kwamen allemaal van de power play unit. Matthew Tkachuk pakte een goal en een assist mee.

Edmonton Oilers – Montréal Canadiens 1-5

Opnieuw een pak op de broek voor de Oilers, dit keer tegen Montréal. Tomas Tatár en Jeff Petry prikten er twee binnen en Carey Price noteerde 34 reddingen. Edmonton kon pas bij 0-5 de eer redden.

Arizona Coyotes – San Jose Sharks 5-3

Tot 2-2 liep het gelijk op, daarna poefte Arizona langs San Jose. Good old Phil Kessel legde twee goals binnen, Oliver Ekman-Larrson had drie assists. De eerste zege van het seizoen voor de Yotes.

New Jersey Devils – Boston Bruins 2-1 OT

Een boeiend gevecht leverde twee punten op voor New Jersey. Miles Wood (NJD) en Patrice Bergeron (BOS) zorgden voor de goals in reguliere speeltijd. Yegor Sharangovich scoorde zijn eerste NHL-treffer, de winnende in overtime.

Detroit Red Wings – Carolina Hurricanes 4-2

Na de ontluisterende nederlaag van vrijdag, herstelde Detroit zich tegen de Canes. Nieuwbakken Captain Dylan Larkin had twee goals en Bobby Ryan noteerde zijn eerste treffer in het shirt van de Red Wings.

Previous Colorado verpulvert St. Louis, Pittsburgh opnieuw onderuit
Next Tilburg pakt in overtime de winst tegen Leipzig