Nederlandse BeNe League teams komen er niet uit: uitstel tot 30 september


Uitstel BeNe League

Vandaag zou er beslist worden of de Nederlandse BeNe League teams per 1 december zouden starten. Zou. Vanavond bleek dat niet alle teams nog zo ver zijn om financieel of organisatorisch, verantwoord in te stappen. Er volgen nog twee weken bedenktijd. Deze is door meerdere teams aangevraagd. 30 september moet de beslissing vallen.

UNIS Flyers Heerenveen CAIROX HIJS Hokij
Foto: Robert Bos

BENE LEAGUE: DRIE TEAMS NOG NIET HELEMAAL KLAAR

Drie Nederlandse teams hebben aangegeven nog iets langer nodig te hebben om alle zaken op orde te krijgen. Dat zijn Heerenveen, Geleen en Den Haag. Daarbij gaat het niet alleen om de financiële aspecten, maar ook over praktische zaken en interpretaties over voorschriften. Zoetermeer en Nijmegen hebben aangegeven in te stappen bij minimaal drie Nederlandse ploegen.

Zoetermeer Panters Devils Nijmegen
Foto: Robert Bos

1 december is nog steeds de streefdatum voor de start van de League. 30 september nu de nieuwe uiterlijke beslisdatum. Wordt vervolgd.

Previous Dallas na fantastische comeback naar Stanley Cup Final
Next New York verslaat Tampa in double overtime