Klingberg loodst Dallas langs Vegas in 1-0 zege


NHL PlayOffs Face-Off Dallas

De eerste wedstrijd van de Western conference  finale werd een prooi voor Dallas. Zij versloegen Vegas met 1-0. John Klingberg scoorde de enige treffer.

Dallas Stars – Vegas Golden Knights 1-0

Het eerste schot op doel van de Stars was ook meteen een goal. In een breakaway van drie tegen twee wist John Klingberg op een assist van Jamie Benn Vegas goalie Marc-Andre Fleury te passeren. Daarna wist er niemand meer te scoren. Stars goalie Anton Khudobin pakte alle 25 schoten van Vegas en pakte een shutout.

 

De schotenverhouding was in de eerste periode redelijk gelijkopgaand. Dallas elf, Vegas acht. In de tweede heerste Dallas met een verhouding van twaalf tegen vier. De derde periode was voor Vegas met dertien tegen twee. Ondanks het sterke slot van de Golden Knights, viel er geen treffer en dus staat Dallas op een 1-0 voorsprong in het Westen.

 

Previous Islanders naar Conference Final ten koste van Flyers
Next Lokomotiv Yaroslavl; het vliegtuigongeluk dat de ijshockeywereld schokte