Face-Off NHL20 Toernooi: Dit zijn de vier halve finalisten


NHL20 Banner

76 down, 4 left. Vandaag staan de halve finales gepland van het Face-Off NHL20 Toernooi. De afgelopen dagen is de strijd in de play-offs losgebarsten in het knock-out gedeelte. Met het winner takes it all principe was het duidelijk: alleen de winnaars zouden doorstromen naar de volgende ronde. Vandaag zullen de halve finales beslist worden.

NHL20: ‘GROTE NAMEN EXIT’

Nadat de beste 32 spelers de play-offs hadden gehaald gingen de duels van start. In de eerste ronde werden er al zes groepswinnaars naar huis gestuurd. Nadat Bojay Claassen (Luik Bulldogs) in de 1/8e finales eraf ging, verliet Bassim Laeremans van Chiefs Leuven gisteren , na een spannende pot, als laatste BeNe League speler het toernooi. Ook Eerste Divisionisten Nigel Zwiers (Dordrecht) en Bas van Dalen (Zoetermeer), konden niet doorstoten naar de laatste vier.

Semi Finals NHL20 Toernooi

DE LAATSTE VIER

Jelle Derks: Jelle is zestien jaar oud, is linker winger bij Nijmegen Devils U16, fan van Pittsburgh Penguins en speelt het toernooi met Washington Capitals. 

Rune Vuerinckx: Rune is 17 jaar oud, speelt bij de Chiefs uit Leuven en speelt met Tampa Bay Lightning in dit toernooi. Zijn grote voorbeeld is Bassim Laeremans.

Yarne Vaerewijck: Yarne is 16 jaar, komt uit België, maar speelt ijshockey in Canada (Vaughan, Toronto). Zijn ouders wonen nog in België. Hij speelt dit toernooi met Tampa Bay Lightning.

Luc Delcliseur: Luc is vijftien jaar oud, is center bij Nijmegen Devils U16, fan van Pittsburgh Penguins en speelt het toernooi met St. Louis Blues.

Previous UNIS Flyers Heerenveen neemt afscheid van Ronald Wurm
Next Bulldogs de Liège kiest voor Duitse top-coach : Uli Egen