UNIS Flyers Heerenveen neemt afscheid van Ronald Wurm


Ronald Wurm
Foto: Paul Nicolaassen, IJshockeyfoto.nl

Ronald Wurm vertrekt bij UNIS Flyers Heerenveen. Dat heeft de Friese club laten weten via de eigen kanalen. De regerend landskampioen en bekerwinnaar licht de optie niet om het contract van de aanvaller met een jaar te verlengen.

Tekst gaat verder onder de video

WURM: ZES JAAR FLYERS

De 33-jarige Wurm kwam zes jaar in actie voor de Flyers. Daarvoor was hij actief voor Eindhoven, Amsterdam en Den Haag. In het seizoen 2015/2016 pakte hij de Jack de Heer trofee als topscorer van de league. De geboren Hagenaar pakte twee maal de dubbel, één keer de triple en won de Ron Berteling Schaal. In 133 reguliere BeNe League duels kwam de forward tot 122 goals en 139 assists, goed voor 261 punten.

Previous Antwerp Phantoms doet stapje terug naar Divisie 1
Next Face-Off NHL20 Toernooi: Dit zijn de vier halve finalisten