Brett Magnus ook volgend seizoen bij CAIROX HIJS Hokij


Brett Magnus
Foto: Paul Nicolaassen, IJshockeyfoto.nl

Nadat Chris Eimers zijn contract openbrak tot 2023 (lees hier) is er opnieuw goed nieuws voor de Haagse supporters. Goalie Brett Magnus is ook volgend seizoen in het blauw en rood van CAIROX HIJS Hokij te zien. De overeenkomst loopt nu tot 2021.

Brett Magnus CAIROX HIJS Hokij
Foto: Robert Bos

MAGNUS: STERKHOUDER

Coach Eimers is erg blij mee met de keuze van zijn doelman. “Brett is een belangrijke reden van onze prestaties van het afgelopen jaar. Ik verwacht dat hij volgend jaar nóg beter is dan dit seizoen. In een eerste jaar moet je wennen en je draai vinden. Daarnaast is het een prettige jongen met een goede hockey sense”

Magnus is een tevreden man in het Haagse.  “Ik wil graag hier in Den Haag blijven spelen. Ik heb het naar mijn zin in het team en de stad is leuk”, zegt de Canadese doelman. ”Ik voel me hier heel erg vertrouwd en gewaardeerd. Komend seizoen wil ik een kampioenschap winnen met deze club.” laat de doelman weten.

Brett Magnus CAIROX HIJS Hokij
Foto: Robert Bos

De Canadees kwam afgelopen seizoen over van Sacred Heart University, uitkomend in de NCAA. Al snel bleek Magnus een aanwinst, niet alleen voor Den Haag, maar voor de gehele BeNe League. In de 20 reguliere BeNe League duels die de Uithofbewoners speelden, kreeg het 55 treffers tegen. Alleen de defensies van Heerenveen en Herentals konden een beter rapport overleggen. De Haagse fans waren van kiet af aan lyrisch over hun netminder, die ook vaak de complimenten mocht ontvangen van supporters uit andere kampen.

Previous De Face-Off Switch & Mix Playlist
Next Senna Peeters Moosheads ‘Rookie of the Year’