Gints Bikars en Alf Philippen nemen Eaters onder hun hoede


Gints Bikars

Microz Eaters Limburg heeft de coaching compleet voor het resterende seizoen. Na het vertrek van Andy Tenbult, nam Alf Philippen het vorige speelweekende de honeurs waar. Donderdagavond hebben de Limburgers bekend gemaakt dat Gints Bikars en Zvonko Gibbels het technische hart completeren. Naast Philippen blijven ook Erik Tummers en Lambert Keulen aan bij Geleen.

BIKARS IN BEELD, PHILIPPEN TWIJFELDE

Alf Philippen stond na het duel tegen Herentals voor de microfoon van Face-Off. Daarin herhaalde de Limburger dat het geen uitgemaakte zaak was, dat hij ook de komende periode de coach zou zijn.

Tekst gaat onder de video verder

Na overleg tussen het bestuur en Philippen heeft Eaters de Let Gints Bikars toegevoegd aan de staf. De 55-jarige Let is geen onbekende in Nederland, want hij was al eerder actief als jeugdtrainer en kort als hoofdcoach bij Geleen. De afgelopen seizoenen was de oefenmeester vooral actief bij Prizma Riga en was hij te zien op drie Universiade toernooien, waar studenten en jeugd de strijd aangaan, met Letland.

NIEUWE GOALIE COACH

Tekst gaat onder de foto verder

Eaters Geleen Rowan Delil
Foto: Robert Bos

Na het vertrek van Guido Walencziak was ook de positie van goalie-coach vacant. Deze zal worden opgevuld door Zvonko Gibbels. Daarmee is de invulling in de banken compleet. Dit weekend speelt Geleen niet, volgende week staan de duels tegen Antwerp (uit) en Heerenveen (thuis) op het programma.

 

Previous Flyers Jacub Voracek beslist duel met de Blues op subtiele wijze
Next Alexander Ovechkin scoort hattrick nummer vijfentwintig