Sprong, Inter Region Cup, staat van de BeNe League en voorzitterschap


Daniel Sprong was een heen en weer bootje de afgelopen weken. Moet hij weg of blijven bij Anaheim?

Sprong Orange Duck

Jeroen: afgelopen weekend dacht ik nog dat hij beter naar een rebuild team zou moeten verkassen (New Jersey of Detroit). Zondag heeft hij natuurlijk op de best mogelijke manier van zich laten horen met een goal en een assist. Mocht Sprong nu bij de club blijven, dan natuurlijk lekker blijven.

Graeme: Als hij nu bij Anaheim mag blijven moet hij daar zeker blijven. Als hij weer terug moet naar San Diego, dan moet hij een andere club zoeken. Er is vast nog wel plaats voor Sprong bij een andere club in de NHL.

Jacco: Hij mocht eindelijk weer eens starten en na het heen en weer gevlieg van de afgelopen tijd vond ik dat wel een verrassing. Hij heeft tegen Nashville goed gespeeld. Als ik hem was zou ik het nog even aankijken, want wellicht smaakt zijn optreden naar meer nu, maar mocht dat niet zo zijn, dan zou ik eieren voor mijn geld kiezen en proberen te verkassen.

Cor: Hij stond tegen Nashville op de eerste lijn, kreeg genoeg ijstijd was betrokken met een goal en een assist. Het hangt allemaal van de coach af. Laten we zo zeggen het huwelijk tussen Dallas Eakins en Daniel Sprong is geen gelukkig huwelijk. Wat ik begreep is dat er genoeg teams in de NHL geïnformeerd hebben naar hem, maar dat Anaheim op dit moment te veel terug wil voor Daniel in een trade. Maar zoals al zo vaak besproken is bij Face-Off: Hij kan absoluut van waarde zijn voor bijvoorbeeld een rebuild team zoals Ottawa of Detroit.

Previous Mandy Flink, Bekerfinales, Wk Dames, Eerste Divisie
Next Oranje brengt met moeite Spaanse Armada tot zinken in OKT