Mandy Flink, Bekerfinales, Wk Dames, Eerste Divisie


Het is weer tijd voor de Bene League podcast seizoen twee episode drie. Host Cor Machielsen praat met Reginald Delmarche, Ed Versteeve en dit keer met als gast Mandy Flink, de 21-jarige verdedigster van het Eerste Divisie team van de Zoetermeer Panters. En defence van Oranje dat in April het WK gaat spelen in Frankrijk.

Aan bod komt de Bene League, Eerste Divisie, het WK U18 dames in Eindhoven, het WK dames in Frankrijk in april, een terugblik op de halve finales van België en Nederland en een vooruitblik op de komende bekerfinales te Nederland en België.

Abonneren

Abonneer je op de Face-Off podcast op één van je favoriete  platforms Spotify, Google Podcast of de Apple Podcast. Zo mis je geen uitzending!

Previous Sterk begin 2020 van Van Nes en Quinnipiac
Next Sprong, Inter Region Cup, staat van de BeNe League en voorzitterschap