Help Kortrijk Spurs en vorm een All-Star Team


Kortrijk Warmste week

Bij Kortrijk Spurs staat dit weekend in het teken van De Warmste Week, in samenwerking met Studio Brussel. Op en rond de gloednieuwe ijsbaan De Piste worden activiteiten gehouden ten bate van enkele goede doelen. Als klap op de vuurpijl wordt er zondag een wedstrijd gespeeld. Dat zou tegen Luik zijn, alleen de Waalse opponent heeft vanwege onvoldoende spelers afgezegd. Jullie hulp is nu hard nodig om dit evenement niet als een nachtkaars uit te laten gaan.

Tekst gaat verder onder de foto

Kortrijk Warmste Week

KORTRIJK HEEFT JULLIE HULP NODIG

Davy Deryckere zit met de handen in het haar. “Door een spelerstekort in Luik kan de wedstrijd van zondagmiddag op dit moment niet doorgaan. Aangezien deze wedstrijd in het teken staat van De warmste Week van Studio Brussel, zoeken de Kortrijk Spurs nu met spoed een tegenstander.”

Tekst gaat onder de foto verder

HC Kortrijk Spurs Jets
Het Divisie 1 team van HC Kortrijk Spurs Jets

“Omdat wij begrijpen dat het kort dag is, hebben we het idee gevat om een soort ‘All Star Team’ te vragen. Hierin zijn we op zoek naar spelers met minstens Divisie 1 ervaring, die een team willen vormen om een galamatch te spelen. Deze match staat in het teken van het goede doel, waar een deel van de inkomsten aan wordt geschonken via studio Brussel.” aldus Deryckere.

INTERESSE? MELD JE DAN SNEL AAN!

Is jouw team beschikbaar? Of enkele spelers van jouw team beschikbaar? Dan kun je zo snel mogelijk contact opnemen met Davy Deryckere, de coach van HC Kortrijk Spurs.

E-mail: davy.deryckere@hotmail.com
Telefoon: +32479504592

Previous Hongerig Tilburg Trappers pakt winst tegen Rostock Piranhas
Next Washington blijft koploper, deze speelronde 36 goals in 4 duels