NHL, Topschutters, Tolerantie en UNIS Flyers Heerenveen


Heerenveen gaat fier aan kop in de BeNe League. Verwacht je dat er nog een team gaat zijn die het ze lastig gaat maken?

UNIS Flyers Heerenveen IJshockey
Archieffoto: SVFF

Luciano: Heerenveen is conditioneel het beste team, vooral in de derde periode kunnen zij een game beslissen. En zoals ik twee vragen terug al zei: Heerenveen heeft vier aanvallende lijnen die niet voor elkaar onder doen in mijn ogen. Zet daar goalie Oosterwijk achter die echt een powerhouse ook is dit seizoen en je hebt een team die alle prijzen kunnen winnen waar ze voor spelen dit seizoen.

Cindy: Ik denk niet dat een ander team Heerenveen nog kan bijbenen. Zij spelen heel sterk dit seizoen en delen links en rechts ferme klappen uit. Ik hoop dat ze nog wat tegenstand krijgen, om de spanning op te voeren, maar ik denk niet dat dat erin zit dit seizoen.

HIJS Hokij IJshockey
Foto: Robert Bos

Jonathan: Ik denk dat er in de positie van Heerenveen, als koploper in de competitie niets gaat veranderen. Wel denk ik dat een aantal teams zo nu en dan de win streak van Unis Flyers zal breken. Het verschil tussen de bovenste helft van de competitie is niet zo heel groot, dus er kan in de wedstrijden altijd wat verrassends gebeuren.

Sharon: Zoals eerder genoemd, heeft Heerenveen dit seizoen een heel sterk team die lastig bijgehouden kan worden. Hopelijk zijn er andere teams die de spanning er nog in kunnen krijgen, maar wordt toch wel lastig.

Previous Henri Sandvik versterkt selectie Devils Nijmegen
Next Nick Verschuren in genade aangenomen bij Microz Eaters Limburg