NHL, Topschutters, Tolerantie en UNIS Flyers Heerenveen


Trevor Petersen van Unis Flyers Heerenveen heeft tot nu toe de meeste goals gemaakt in de BeNe League. Denk je dat er nog andere spelers zijn die hem in gaan halen?

Kiilholma UNIS Flyers Heerenveen
Foto: Robert Bos

Jonathan: het zal er om gaan spannen. Jesse Gabrielle en Jeffrey Melissant lopen ook op hem in, dus wie weet. Het zal ervan afhangen of Peterson vrij van blessures blijft, en genoeg gelegenheid van de tegenstanders blijft krijgen om te kunnen scoren.

Sharon: Heerenveen staat tot nu toe met een grote voorsprong eerste en heeft een sterk team dit seizoen. Ondanks dat er nog steeds alles kan gebeuren, zal het wel moeilijk worden.

Luciano: Dat gaat wel heel lastig worden, en gaat iemand hem inhalen zal diegene ook uit Heerenveen afkomstig zijn. Het team heeft vier aanvallende lijnen die vrijwel niet voor elkaar onder doen.

Cindy: Ik denk niet dat Trevor Petersen verslagen kan worden dit seizoen. De Flyers spelen zo sterk dat ik Luciano moet bijtreden dat als er iemand in de buurt van Trevor komt, deze speler ook uit Heerenveen zal zijn.

Previous Henri Sandvik versterkt selectie Devils Nijmegen
Next Nick Verschuren in genade aangenomen bij Microz Eaters Limburg