NHL, Topschutters, Tolerantie en UNIS Flyers Heerenveen


We zijn pas twee maanden onderweg, maar welk(e) NHL-team(s) zie jij op dit moment als grote favoriet voor de Stanley Cup?

NHL Ijshockey

Cindy: Is me nog wat te vroeg en ik heb jammer genoeg geen glazen bol. Er kunnen nog heel veel verrassingen uit de lucht vallen. Maar ik hoop dat de Knights nog een kans maken.

Jonathan: Momenteel draaien Boston en Washington enorm goed. De vraag is natuurlijk altijd of ze dat het hele seizoen vol kunnen houden, en of ze daarna in de Stanley Cup Playoffs nog zo goed kunnen presteren. Maar op basis van het huidige spel, zet ik in op Washington Capitals.

draisatl mcdavid
photo: AMBER BRACKEN

Sharon: Inderdaad nog heel lastig te zeggen. Maar wacht gerust de verassingen nog af en hoop dat er andere clubs nog een poging wagen omhoog te klimmen en de play-offs kunnen halen. En zou stiekem nog leuker zijn als de spanning er lang in blijft.

Luciano: Nou met pijn en moeite moet ik toch toegeven dat Edmonton Oilers wel heel goed draait. De tandem Draisatl en McDavid gaat Edmonton nog heel veel puntjes opleveren. Maar als Ducks fan hoop ik dat de mannen uit Anaheim een plekje kunnen scoren in de play-offs. En van mijn eerdere voorspelling dat de San Jose Sharks dit jaar de cup wel eens konden gaan pakken komt helemaal niets terecht vrees ik.

Previous Henri Sandvik versterkt selectie Devils Nijmegen
Next Nick Verschuren in genade aangenomen bij Microz Eaters Limburg