Senna Peeters, scheidsrechters, goalies en toffe stadions


Senna Peeters kent een uitstekende start bij Halifax Mooseheads. Op moment van schrijven heeft hij zes keer gescoord en staat hij in de eerste lijn. Is dit een voorteken van een mooie toekomst voor deze jonge Belg of is er nog werk aan de winkel?

Senna Peeters Halifax Moosehaeds
Foto: Amanda Wicks

Ed: Uiteraard is er nog werk aan de winkel. Simpel gezegd, omdat hij nog lang niet klaar is met leren. We kunnen met zijn allen wel ontzettend genieten en trots zijn op zijn start bij Halifax. Men is ook heel enthousiast binnen de club over hem. De toekomst ziet er zeker leuk uit, waar het zal leiden? Dat heeft Senna voor een groot deel zelf in de hand. En dan is er nog de factor ‘geluk’.

Cor: Er is altijd nog werk aan de winkel, hoever hij ook gaat komen. Wat wil hij zelf, de eerste Belg in de NHL worden? Als hij de scouts van een van de NHL-teams weet te raken komt die ‘grote’ toekomst vanzelf. Gewoon iedere wedstrijd 150% geven dan kun je het achteraf jezelf nooit kwalijk nemen dat je er niet genoeg aan heb gedaan.

Luciano: We mogen wel wat voorzichtiger zijn met het voorspellen van grote toekomsten als je het mij vraagt. Dat zie je aan Daniel Sprong, eerst kalm aan blijven. Senna heeft nog alle tijd en ruimte om te groeien, daarna kunnen we kijken hoe en wat.

Tessa: Werk aan de winkel is er altijd wel, echter zit er enorm veel potentie in. Iedereen is heel enthousiast over hem, en ik denk dat als hij zo door blijft gaan er een mooie ijshockey toekomst in zit.

Previous Den Haag stunt met aantrekken Bruins Draft Pick Jesse Gabrielle
Next Buffalo de nieuwe koploper, wereldgoal David Pastrnak