Pittsburgh raast langs Winnipeg, special teams bezorgen Vegas de winst


Face-Off IJshockey NHL

Drie duels in de NHL afgelopen nacht, waar Pittsburgh gehakt maakte van Winnipeg en de power play unit van Vegas uiterst effectief was. Het terugblik op de zondagnacht.

Winnipeg Jets – Pittsburgh Penguins 2-7

De Jets kwamen 1-0 voor en terug tot 3-2. Maar daarna was het gedaan met de thuisploeg en liep Pittsburgh weg naar een comfortabele 7-2 zege. Sam Lafferty, Jake Guentzel en Zach Aston-Reese hadden twee punten. Kris Letang pakte zijn 500e NHL punt op een avond dat Winnipeg de wonden mocht gaan likken.

Los Angeles Kings – Vegas Golden Knights 2-5

Vegas pakte de overwinning bij Los Angeles en had dat te danken aan goalie Fleury en de power play unit. De man meer situatie leverde drie keer een treffer op voor een 100% score deze avond. Marc-André Fleury had 36 saves en Paul Stastny had twee goals en twee assists.

San Jose Sharks – Calgary Flames 3-1

Cam Talbot maakte zijn debuut voor Calgary, maar kon zijn ploeg niet aan de zege helpen. San Jose nam in het eerste deel een 2-0 voorsprong en gaf die marge niet meer uit handen. Patrick Marleau noteerde een assists, Logan Couture gaf twee maal de pass waar een goal uit viel voor de Sharks.

Previous Geleen pakt zege tegen Nijmegen, Heerenveen koploper in beker
Next Gloednieuwe ijspiste in Kortrijk krijgt vorm