Anthony Mantha vloert Dallas met vier treffers


Face-Off IJshockey NHL

De eerste overwinning voor de Islanders en Anthony Mantha die vier keer scoort. Genoeg weer voor Cor Machielsen om jullie bij te praten.

Carolina Hurricanes – Tampa Bay Lightning 4-3 OT

Dat Tampa Bay nog een punt pakte was al noemenswaardig te noemen. Met maar dertien schoten op doel drie keer scoren is daarentegen wel efficiënt. Na een 3-1 voorsprong voor de Bolts kwamen de Hurricanes sterk terug met twee goals in de laatste periode en een overtime winner van Jaccob Slavin.

Detroit Red Wings – Dallas Stars 4-3

Met maar liefst vier goals hoefde men geen moeite te doen om in Detroit een man of the match te kiezen. Anthony Mantha scoorde er vier voor de Red Wings. De winnende goal viel in de allerlaatste minuut. Dallas begon goed aan de wedstrijd met een tussenstand na de eerste periode van 0-2. Roope Hintz scoorde twee van de drie goals voor Dallas.

New York Islanders – Winnipeg Jets 4-1

Josh Bailey en Anthony Beauvillier hadden ieder een goal en assist, om zo de Islanders aan hun eerste overwinning te helpen. Thomas Greiss hield zijn goal schoon met 35 saves en moest pas laat in de tweede periode een goal toestaan van Patrik Laine voor de Jets.

Previous Eaters houdt Panters op nul, Mechelen en Luik boeken eenvoudige zeges
Next SDE HF puntloos dit weekend na twee nederlagen