Toffe duels, Eerste divisie, tenues en spelers die het moeten laten zien


De spelers carrousel heeft flink gedraaid in de BeNe League. Van welke speler mogen we wat extra’s verwachten bij zijn nieuwe club?

Raymond van der Schuit Select 4-u Nijmegen
Foto: Paul Nicolaassen

Sharon: Hopelijk krijgen jongere spelers die zijn doorgegroeid naar de BeNe League teams genoeg kansen om zich te ontwikkelen en mee te kunnen spelen op het niveau.

Cindy: Ik vind het héél leuk dat Martijn Oosterwijk terug in Nederland is. Hij is toch wel een groot talent. Ik denk dat ik af en toe eens een kijkje ga nemen hoe het er bij UNIS Flyers Heerenveen aan toe gaat. Ik verwacht natuurlijk héél goed.

Tekst gaat verder onder de video

Nico van Galen Last: Ik denk dat als we wat mogen verwachten, het van Raymond van der Schuit is. Die ik overigens liever bij het Oberliga team Tilburg had zien spelen. Hetzelfde geldt voor Jurryt Smid. Beiden geweldige spelers en zij kunnen het verschil maken. Echter uit Den Haag komen (misschien op en neer rijden) en dan je in het Nijmeegse settelen is niet makkelijk, de druk is daar groot met het bij elkaar gezochte team en ik ben benieuwd wat dit gaat brengen. Ik denk dat Chris Eimers het erg goed gedaan heeft met goalie Brett Magnus, want een goalie is de slagader van je team. Daarom denk ik dat ook Heerenveen het heel goed gaat doen met Martijn Oosterwijk als eerste goalie en Jorrit Vos als back-up.

Damiën: Ik volg de BeNe League niet voldoende genoeg om hier iets concreets over te zeggen, dus wat mij betreft: geef de jonkies een kans!

Previous Boston Bruins zal strijden met een oude kern
Next Kan St. Louis Blues het sprookje van de Stanley Cup herhalen?