Face-Off Hockey Playlist – De drie van Rowan Delil


Rowan Delil IJshockey
Foto: Jan Hofstede

Elke eerste van de maand publiceren wij onze Face-Off Hockey Playlist via Spotify. Een top-30 van ijshockeynummers, samengesteld door onze redactie en de ijshockeyfans. Vanaf deze maand verschijnen daar ook drie nummers in van een speler, coach of vrijwilliger. Hij of zij legt uit waarom deze nummers in onze lijst staan. Morgen verschijnt de complete top-30 online, maar Rowan Delil licht zijn drie muzieknummers in de playlist alvast toe. Wil jij een nummer voor de playlist aanmelden? Mail dan naar tessa.schoenmakers@face-off.nl

1. Eminem – Lose Yourself

“Old but gold! Het perfecte hype nummer om je klaar te stomen voor een wedstrijd. Grote gedeeltes van de tekst passen binnen de spanning voor een wedstrijd en het is zeker een aanrader om te luisteren voor een game.”

2. Medusa (ft. Goodboys) – Piece Of Your Heart

“Niet te veel up-tempo, maar een fijn nummertje om  je mentaal voor te bereiden om te spelen. Perfect voor in de bus of in de playlist bij het omkleden.”

3. Rasheeda ft. Archie – We Ready

“Een hype-up nummer vanuit een andere sport dat is overgebracht naar onze kleedkamer. Dit lied is een tijdje op het eind van vorig seizoen de victory-song geweest in het kleedlokaal, als er een wedstrijd gewonnen werd door de Microz Eaters. Het lied zal zeker nog vaak na de wedstrijden afgespeeld worden dit komende seizoen!”

Benieuwd naar de playlist van oktober die morgen verschijnt? Hou de social media kanalen in de gaten van Face-Off. Je kunt ons volgen via FacebookInstagram, Twitter en Youtube. Maar je kunt natuurlijk net zo makkelijk abonneren op ons Spotify-kanaal, zodat je automatisch bericht krijgt als er een nieuwe playlist verschijnt!

Previous Trappers stunt bijna tegen Nijmegen, Heerenveen wint in Geleen
Next Capitals hebben weinig aanpassingen gedaan