Thomas Roosendaal keert terug bij CAIROX HIJS Hokij


Thomas Roosendaal CAIROX HIJS Hokij Ijshockey
Foto: Robert Bos

Thomas Roosendaal keert na één seizoen terug in het shirt van CAIROX HIJS Hokij. ‘De Haagse Viking’ bindt de schaatsen komend seizoen weer onder en zal de spelersgroep van Chris Eimers weer gaan versterken.

ROOSENDAAL ECHTE HIJS-MAN

Roosendaal zwaaide na het winnen van de triple met HIJS af, om zich meer te richten op zijn bedrijf op het gebied van personal training. Toch kriebelde het weer genoeg om komend seizoen de combinatie tussen werk en ijshockey rond te krijgen. De publiekslieveling in De Uithof was in zijn laatste, succesvolle seizoen goed voor 3 goals en 15 assists in 34 BeNe League duels. Hij won de beker, landstitel en het kampioenschap in de BeNe League.

Tekst gaat onder de foto verder

Thomas Roosendaal CAIROX HIJS Hokij IJshockey
Foto: Robert Bos

Roosendaal speelde in totaal zeven seizoenen in Den Haag, maar voor zijn Haagse periode was hij ook nog drie seizoenen actief voor Amstel Tijgers. De 29-jarige verdediger is na Justin Evers, Bjorn Borgman, Brett Magnus, Stef Overweg, Tom Barendregt en Doug Rose de zevende ‘nieuwe’ aanwinst voor HIJS.

Previous Jorrit Vos keert terug bij UNIS Flyers Heerenveen
Next IIHF schorst Evgeny Kuznetsov vier jaar, NHL (nog) niet