De Haagse Viking legt de strijdbijl neer


HIJS Hokij Den Haag AHOUD Devils Nijmegen BeNe League IJshockey Face-Off
Foto: Robert Bos

Thomas Roosendaal, ook bekend als de Haagse Viking, kiest voor zijn maatschappelijke carrière en stopt met ijshockeyen.

Het was een geheel persoonlijke keuze om te stoppen met het ijshockey, omdat hij de moeilijke keuze moest maken tussen werk en ijshockey. Hij wil zich verder ontwikkelen als personal trainer en zijn eigen bedrijf laten groeien. Dat is een onmogelijke opgave om dat samen te laten gaan met ijshockey.

HOOGTEPUNT: TRIPLE

“Het was voor mij een moeilijke keuze om te stoppen met ijshockey. IJshockey is mijn sport en ik heb er altijd veel plezier aan beleefd.

Ik heb deze keuze moeten maken in verband met mijn werk. Ik wil mij verder ontwikkelen als personal trainer en mijn eigen bedrijf groter maken. Dit gaat helaas niet in combinatie met ijshockey.

De afgelopen jaren waren fantastisch waarin ik het team en de club heb zien groeien, naar een hele mooie en gezellige vereniging. Met als hoogtepunt het winnen van de “Triple” afgelopen seizoen.

Ik wil graag iedereen die een warm hart toedraagt aan HIJS Hokij Den Haag, bedanken voor alle inzet en steun in mijn periode als ijshockeyer voor Den Haag. Het was een periode om nooit te vergeten!”, zo laat Roosendaal weten

Previous Stanley Cup-winnaar Trotz stapt op bij Washington Capitals
Next 'Oer-Flyer' Jacco Landman nieuwe assistent-trainer Heerenveen