Jorrit Vos keert terug bij UNIS Flyers Heerenveen


Jorrit Vos Flyers Heerenveen
Foto: Kurt Tops

Goalie Jorrit Vos keert terug bij UNIS Flyers Heerenveen. De 21-jarige netminder maakt de overstap van Amsterdam Tigers.

VOS EEN GOALIEDUO MET OOSTERWIJK

Na het stoppen van Idzenga en Honebeeke haalde Heerenveen eerder al Martijn Oosterwijk naar Thialf. Met het aantrekken van Vos is nu het goalieduo van de Flyers compleet voor komend seizoen. Nadat Vos uit Heerenveen vertrok, belandde hij bij Boston Junior Bandits in Amerika. Na één seizoen Amerika, speelde hij vorig seizoen bij Amsterdam Tigers. Nu is de overstap naar ‘het oude nest’ een feit.

Jorrit Vos Amsterdam Tigers

,,Ik vond het een leerzaam jaar in Amsterdam. Elke wedstrijd was een uitdaging. Ik heb veel minuten gemaakt en kreeg veel schoten te verwerken. Kortom; een leuk seizoen. En Amsterdam was een mooie stad om te verblijven,” zegt de goalie op de website van Flyers. ,,Ze hebben Martijn al gehaald. Ik vind Martijn één van de beste, misschien wel de beste, keeper van Nederland. Ik denk dat ik veel van hem kan leren. We hebben redelijk dezelfde stijl van keepen. Ik heb in de jeugd zelfs nog keeperstraining van hem gehad, Maar ik ga hard werken en laten zien dat ik er ben,”

Previous Nick de Ruijter stopt noodgedwongen met ijshockey na zware blessures
Next Thomas Roosendaal keert terug bij CAIROX HIJS Hokij