Martijn Oosterwijk van Visby/Roma naar UNIS Flyers Heerenveen


Martijn Oosterwijk
Martijn Oosterwijk

Martijn Oosterwijk komt terug uit Zweden. De 28-jarige doelman, die de afgelopen twee seizoenen het doel verdedigde bij Visby/Roma, keert terug bij UNIS Flyers Heerenveen. Daar zal hij de strijd aangaan tussen de palen met Jeff Honebeeke, nadat Sjoerd Idzenga eerder bekendmaakte te moeten stoppen met ijshockey vanwege werk.

STUDIE

Martijn Oosterwijk IJshockey Face-Off Zweden
Martijn Oosterwijk – Visby/Roma HK

“Mijn jaren in Zweden waren top. Ik heb er veel geleerd en gezien. Ik heb een goed contact met mijn keeper trainers en daar zal ik ook mee blijven werken. Het was een moeilijke beslissing maar het voelt wel goed. Ik heb de keuze gemaakt om te gaan studeren in Groningen en zo kom ik al snel bij Heerenveen uit om te gaan spelen. Heerenveen is altijd goed voor mij geweest. Ik heb erg veel zin om straks weer met Flyers op het ijs te staan in een vol Thialf !”

 

Previous Oranje dames kortste weg naar internationaal aansprekend ijshockey succes
Next Trappers pakt cruciale zege in Herne en dwingt Game 5 af