NHL play-offs, Dames van Oranje, Mannen van Oranje en Face-Off


Face-Off IJshockey 4-on-4

Elke week geven vier redacteurs hun visie op vier nieuwsfeiten, stellingen of geruchten binnen het ijshockey in de 4-on-4 bij Face-Off. Deze week klimmen redacteur Luciano van der Oost, BeNe League kenner Reginald Delmarche, Tilburg Trappers en SHL expert Barend Hooghteijling en marketing manager Jacco van Keulen in de pen om de vragen, die eindredacteur, Tilburg Trappers en Edmonton Oilers watcher Cor Machielsen ze voorschotelde, te beantwoorden. Deze week een vooruitblik op de play-offs in de NHL, de dames van Oranje op het WK, het selectiebeleid van de mannen van Oranje voor het WK en Face-Off zelf.

Previous Nederlandse dames slopen Chinese muur
Next Play-offs preview; Calgary Flames de grote favoriet vanuit de Pacific Divisie