NHL play-offs, Dames van Oranje, Mannen van Oranje en Face-Off


De NHL Play-offs beginnen wie is jouw grote favoriet voor de Stanley Cup en welk team van de zestien gaat teleurstellen?

presidents trophy

Luciano: Ik denk en hoop dat Nashville Predators gaat winnen. En teleurstellen? Ik denk dat geen van deze teams dat doet, anders sta je niet in de play-offs. Alleen Vegas Golden Knights gaan er dit jaar eerste ronde al uit door San Jose Sharks. En doordat Anaheim Ducks niet meedoet is dat het team wat ik support in de Stanley Cup.

Barend: Ik hoop een finale Boston tegen San Jose, mijn favoriete teams in Oost en West. Of ze het gaan halen? Ze moeten zeker ver kunnen komen. Favoriet voor de Stanley Cup zijn denk ik de Sharks. Als ze niet tot de Conference Final komen, zou me dat teleurstellen.

Reginald : Laat Tampa Bay Lightning en San José Sharks maar knallen. Lijken het sterkste gewapend en het best op dreef. En benieuwd wat de Golden Knights al dan niet nog kunnen.

Jacco: Ik wed uiteraard altijd op de Predators, maar ik vrees dat hun wisselvalligheid ze gaat nekken. Mijn favoriet is eigenlijk Boston, en die knikkeren dan Tampa eruit. En daarmee is Tampa gelijk de grootste tegenvaller. Maar goed ik ben niet zo’n ster in voorspellen, dus het zal wel helemaal anders gaan.

Previous Nederlandse dames slopen Chinese muur
Next Play-offs preview; Calgary Flames de grote favoriet vanuit de Pacific Divisie