Final Four finale in Tilburg, een trade voor Sprong, John Tavares en Tampa Bay


Toronto Maple Leafs speler John Tavares scoorde afgelopen week zijn 34e goal van het seizoen. Wat vind je van zijn kunsten over het algemeen?

Oscar: Ik vind Tavares een geweldige speler om naar te kijken en zijn kunsten dit seizoen (waaronder deze goal) zijn dik in orde. Hij is één van de topspelers in de NHL met veel pure ijshockey kwaliteit.

Rik: John Tavares is een speler waar de mensen voor naar het stadion komen. In mijn ogen een geweldenaar. Al had ik nooit verwacht dat hij New York Islanders zou verlaten.

Barend: Is Tavares wel zo goed? New Islanders presteert dit jaar boven verwachting. Zonder Tavares. Nee, natuurlijk is hij een topspeler! Zijn stick handling is buitengewoon en hij is dé leider op het ijs. Als je dan ook nog bijna ieder seizoen rond de dertig of meer goals weet te scoren, ben je één van de topspelers in de NHL.

Jonathan: Tavares is gewoon een held op ijs. Je merkt dat hij voor de Maple Leafs vaak weer het verschil maakt, want hij heeft veel ervaring en hij lijkt met gemak openingen op het ijs en in het goal te vinden.

Previous Krefeld definitief uitgeschakeld, Mannheim bijna kampioen
Next Den Haag grijpt vijfde plaats; play-off series staan vast