Final Four finale in Tilburg, een trade voor Sprong, John Tavares en Tampa Bay


Daniel Sprong

Daniel Sprong speelde vannacht na een week niet spelen eindelijk weer. Dat is voor hem niet goed. Als we mogen speculeren: wat zou de ideale trade zijn voor Sprong?

Oscar: Het is natuurlijk onze Nederlandse trots in de NHL maar zelf volg ik hem niet nauw gezet. Een trade naar Detroit Red Wings of naar Edmonton Oilers dat zou wel goed zijn voor Sprong.

Rik: Ik geloof niet dat een trade de oplossing is. Sterker nog ik denk dat hij prima zit bij de Ducks en gewoon hard moet blijven werken om zijn plekje terug te pakken.

Barend: De ideale trade zou voor Sprong een (jong) team in opbouw zijn. Dan kom je onder andere uit op Detroit Red Wings, New York Rangers, Ottawa Senators of Vancouver Canucks. Persoonlijk zou ik hem dan wel in een shirt van de Red Wings of Canucks willen zien. Maar het beste voor hem is in Anaheim blijven. Het team draait, ook na de coachwissel, nog steeds niet goed maar hij presteerde goed en zo snel weer een trade en een nieuw team lijkt me niet goed.

Jonathan: Al zo snel weer nadenken over een trade lijkt mij geen goed signaal. Het lijkt mij verstandiger om Sprong bij de Ducks te houden. Hij had daar een prima start: laten we eerst afwachten of hij dat weer kan herpakken.

Previous Krefeld definitief uitgeschakeld, Mannheim bijna kampioen
Next Den Haag grijpt vijfde plaats; play-off series staan vast