‘Den Haag en Zoetermeer stappen niet in Duits BeNe League avontuur’


Zoetermeer Panters CAIROX Hijs Hokij
Foto: Robert Bos

Deze week gaf Amsterdam Tigers aan uit de BeNe League te stappen. Reden is het besluit om Duitse teams toe te voegen aan de BeNe League. Vrijdagavond, tijdens de streekderby, haalden wij het net op bij Den Haag en Zoetermeer. Bij monde van beide voorzitters, Harry Vlaardingerbroek (Den Haag) en Hans Toonen (Zoetermeer) gaven zij een duidelijk signaal af: ‘Wij gaan niet verder met de BeNe League als daar Duitse teams toetreden’. Ed Versteeve vroeg beide heren naar hun visie en die gaven openhartig hun mening.

Dit fragment is onderdeel van de nieuwste aflevering van de Face-Off podcast. De hele podcast terugluisteren? Dat kan op  SpotifyiTunesBreakerStitcher en Anchor!

Previous Top drie verliest, Düsseldorf en Köln de winnaars van deze speelronde
Next Oosterwijk wint in shoot-outs, Visby/Roma door naar AllEttan