Online supermarkt Picnic nieuwe hoofdsponsor Amsterdam Tigers


Bron: Amsterdam Tigers

Goed nieuws voor het ijshockey in Amsterdam! De Tigers spelen komend weekend tegen Nijmegen Devils voor het eerst met hun nieuwe hoofdsponsor Picnic op het shirt. De online supermarkt heeft een deal voor twee jaar getekend met de ijshockeyclub. De toekomst van de Amsterdamse club lijkt dus wel gewaarborgd voor de komende jaren.

View this post on Instagram

Oh yeah! Een belangrijke boodschap! Online supermarkt @picnic is de komende twee jaar hoofdsponsor van de Amsterdam Tigers. We zijn onwijs trots dat onze jongens vanaf komend weekend het mooie Mokumrode logo van deze frisse wind in supermarktland mogen dragen. . . Komende zaterdag starten we officieel in herkenbaar maar opgefleurd uniform. Om 18:00 uur beginnen we met de puck-drop op de tijgerkop door Picnic-oprichter Michiel Muller – en via de Instagram van Picnic kun je nog gratis tickets bemachtigen ook. Komt allen het vernieuwde Amsterdam Tigers aanschouwen, in de BeNe League-confrontatie met de Ahoud Nijmegen Devils! 🐯⚫️⚪️🔴 . . #amsterdam #tigers #amsterdamtigers #picnic #boodschap #newsponsor #proud #newchapter

A post shared by Amsterdam Tigers (@amsterdamtigers) on

Na afgelopen seizoen verdwijnt Train More van het shirt van de Amsterdammers. Inmiddels zijn de nieuwe shirts met nieuwe sponsor aangekomen en kunnen de Tigers hun tweede BeNe League-duel met de nieuwe sponsor op het shirt spelen. Op de dag dat Picnic haar nieuwe vestiging opent, debuteert de supermarkt ook op het shirt.

De Amsterdam Tigers begonnen de competitie vorige week met een overwinning op de Mechelen Golden Sharks.

Met de nieuwe sponsor volgen natuurlijk ook nieuwe foto’s en in dit geval zelfs een vernieuwde website. Die laat nog even op zich wachten, maar we hebben wel alvast een blik achter de schermen voor je.

Foto: Amsterdam Tigers
Previous De Europese top prospects voor het komende Draft seizoen
Next 4-on-4: Start BeNe League, Daniel Sprong tradetalk, rustperiode Trappers en interessante Eerste Divisie-clubs