HIJS Hokij strikt met CAIROX nieuwe hoofdsponsor


CAIROX HIJS Hokij IJshockey Face-Off BeNe League

De club uit Den Haag speelt de komende twee seizoenen als CAIROX Hijs Hokij zijn competitiewedstrijden, zo werd vrijdagavond bekendgemaakt. De kampioen en bekerwinnaar van afgelopen seizoen gaat daarmee een zekere toekomst tegemoet. Afgelopen weekend werden de contracten ondertekend.

CAIROX, eerder al sponsor van het Nederlands ijhockeyteam, is marktleider binnen de Nederlandse klimaattechniek. Harry Vlaardingerbroek, voorzitter van de ijshockeyclub, is dolblij met de samenwerking en prijst de lokale betrokkenheid van de stad Den Haag bij het team: “In Den Haag staat de vrijdagavond voor een avondje uit en naar De Uithof gaan om ijshockey te kijken: ‘Friday Night, Hockey Night’. Qua bezoekersaantallen is ijshockey de tweede sport in Den Haag. Ons team kent een no-nonsense mentaliteit, toont deskundigheid, inzet en wilskracht en biedt het publiek sfeer, snelheid en mooie resultaten. Eigenschappen die prima aansluiten bij onze nieuwe hoofdsponsor.”

CAIROX HIJS Hokij IJshockey Face-Off BeNe League
Harry Vlaardingerbroek (HIJS) en Ron van Kan (CAIROX) presenteren het nieuwe shirt (Foto: CAIROX HIJS Hokij)

Ook de sponsor zelf doet zijn verhaal. Ron van Kan, directeur van SIG Air Handling Nederland, waar CAIROX een productlabel van is, legt uit waarom hij in zee is gegaan met de BeNe League-club. “Wij zijn er trots op dat wij een bijdrage mogen leveren aan deze mooie, ambitieuze en strijdvaardige club. Zowel de teams van Hijs Hokij als die van SIG Air Handling Nederland zijn toonaangevend en hebben een goede sfeer, inzet en maatschappelijke betrokkenheid hoog in het vaandel staan.”

CAIROX Hijs Hokij zal haar debuut maken op 22 september in de eerste competitiewedstrijd tegen UNIS Flyers Heerenveen.

Previous Preview: Dit is er nieuw in NHL19 en zo kun jij hem winnen!
Next Leerzame avond voor Tilburg Trappers tegen Bietigheim Steelers