Larry Suarez weg bij Tilburg Trappers Toekomstteam


Larry Suarez Tilburg Trappers IJshockey
Foto: Paul Nicolaassen, IJshockeyfoto.nl

Larry Suarez legt met onmiddelijke ingang zijn taken als coach bij Tilburg Trappers Toekomstteam neer. Zojuist heeft de coach spelers en bestuur op de hoogte gebracht. De exacte reden van het terugtreden van Suarez bij Trappers moet nog duidelijk worden.

De coach was bezig aan zijn tweede periode bij de Brabanders. Van 2006 tot 2009 was hij eindverantwoordelijk voor het eerste team. Dit seizoen kwam hij over van het omgevallen Eindhoven Kemphanen, maar was hij niet bij machte om de jonge ploeg op gang te krijgen in het prille seizoen. De negen bekerduels leverden even zo veel nederlagen op, terwijl de ploeg ook al 103 tegentreffers moest slikken.

Over de opvolging is nog niets bekend vanuit Stappegoor.

Later meer

Previous BeNe League, scheidsrechters, de beste coaches en jonge talenten
Next Tilburg Trappers Toekomstteam krijgt boete van BeNe League